Τέσσερις απλές ασκήσεις για κουρασμένες μαμάδες!!!

1. Περπάτημα
Τριάντα λεπτά ημερησίως αρκούν για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης διαφόρων ασθενειών, βοηθάει στην αύξηση της αερόβιας ικανότητας (αντοχής) και τη σύσφιξη διαφόρων μυών. 
Βόλτα στα μαγαζιά, βόλτα με το καρότσι και πολλές άλλες παρόμοιες ενέργειες που περιλαμβάνουν το περπάτημα μπορούν να γίνουν καθημερινές συνήθειές σας!!!


2. Ανέβασμα σκάλας


Ανεβείτε σκάλες στο σπίτι σας, σε εμπορικά κέντρα, υπηρεσίες, επισκέψεις σε φίλους αντί να χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ. Βοηθάει στην αύξηση της αντοχής, στο χάσιμο θερμίδων και στην ανόρθωση των γλουτών!!


3. Γυμναστική με το παιδί μας αγκαλιά


Ασκήσεις squat την ώρα που έχουμε έτσι κι αλλιώς το παιδί μας αγκαλιά.




Προβολές μπροστά είτε με το καρότσι ή με το παιδί αγκαλιά αν είμαστε στο σπίτι.


4. Κοιλιακοί


Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για αρχή. Και επειδή συνήθως είμαστε κουρασμένες ή δεν έχουμε χρόνο, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σφίγγουμε και να ξεσφίγγουμε για μερικά δευτερόλεπτα την κοιλιά μας πιέζοντας τη μέση προς τα κάτω λίγο πριν σηκωθούμε από το κρεβάτι ή όταν παίζουμε στο πάτωμα με τα παιδιά μας!!!!


Εντάξετε όλα τα παραπάνω στην καθημερινότητά σας και θα έχετε σύντομα αποτελέσματα!!!


Αν παρόλα αυτά νιώθετε πολύ κουρασμένοι για να κάνετε οτιδήποτε, οι ειδικοί συμβουλεύουν: «Σηκωθείτε, κάντε μία βόλτα μέσα στο δωμάτιο που είστε και σε λίγο θα νιώσετε περισσότερη ενέργεια από πριν. Αυτό θα σας κάνει να θέλετε ακόμα περισσότερο να κινηθείτε»!!!

3 σχόλια:

Μελιοπουλου Ελσα είπε...

μπράβο Γιωτάκι!!! Τέλειες οι ασκήσεις, τέλειο το blog και η σκέψη γενικότερα!!

χρυσα είπε...

πολυ καλο!!!χρονο, διαθεση κ παμε!!

χρυσα είπε...

πολυ καλο!!!χρονος, διαθεση και ετοιμες!!