Γυμναστική μαζί με τα παιδιά μας



Τώρα που μένω στο σπίτι με ένα μωρό και ένα μικρό παιδί, είναι συχνά δύσκολο να βρεθεί χρόνος για γυμναστική. Δεν μπορώ να τα αφήσω μόνα τους και έτσι πρέπει να βρω τρόπους να γυμναστώ και να τα έχω δίπλα μου. Έτσι ανακάλυψα μερικές ασκήσεις για μαμάδες μαζί  με τα παιδιά.

Ξεκινήστε λέγοντας: «Είναι η στιγμή που η μαμά κάνει ασκήσεις. Ελάτε γυμναστική με τη μαμά». Τα παιδιά αγαπούν αυτή την πρόσκληση. Εάν κινείστε γύρω και κάνετε κάτι, διδάσκετε στο παιδί σας τη σημασία της άσκησης, μαθαίνει να είναι πιο υπομονετικό, αισθάνεται πιο υγιείς και διασκεδάζει που ξοδεύετε χρόνο μαζί. Τα παιδιά αγαπούν να κάνουν πράγματα με τις μαμάδες τους!!!!

Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική.... (εμείς βάλαμε κάτι χαλαρωτικό) 



Ανοίξτε το U-tube. Υπάρχουν μερικά πραγματικά χαριτωμένα βίντεο γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας ανάλογα με την ηλικία τους. Εξερευνήστε τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά σας και προσαρμόστε το στην τρέχουσα διάθεση τους. Για πρώτη φορά δώστε τους μια γενική εικόνα τι περίπου θα κάνετε κάθε φορά.


Ακόμα κι αν τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν όλες τις ασκήσεις, η προσπάθεια και η κίνηση θα τα κρατήσει καθηλωμένα. Και μην ανησυχήστε εάν δεν μπορείτε να τα κρατήσετε για πολλή ώρα, είναι καλύτερο από τίποτα. Πρέπει να σταματήσουμε από την άποψη του όλου ή τίποτα. Εάν κάνετε 10 ή 15 λεπτά τη φορά θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το καλύτερο!!!

Θα ακολουθήσουν πολλά τέτοια μαθήματα... 

Αρπάξτε λοιπόν τα παιδιά σας και ετοιμαστείτε για γυμναστική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: